2008-10-31


Vi började hemma hos fru Cornelia igår.
Men eftersom alla hade damp igår så bestämde de sig för att inte komma så for vi vidare till Åkersberga där vi från början hade två fester.
Träffade herr B-K och herr M på bussen de skulle till en fru Sophie där.
Den kärringen svarar inte i sin telefon och när ett svar väl kommer så ska hon inte ha någon fest hon ska iväg till någon annan fjortisfest.
Fru E skulle åkte hem med den inte så välmående fru J.
Vi får inte tag i fru E så vi börjar traska till Margeretelund. Där är det dött och ingenting hörs från fru E. Vi går då tillbaka för att finna värme. Vi finner statoil. Där var en ung expidit som tillät oss att sitta inne och äta våra mackor istället för att han bara skulle ha "nattluckan" öppen. Vi satt där och skrattade åt hur värdelöst allt var och hur mycket vi älskade Åkersberga. Ingen buss gick, den tidigaste var 05:00. Vi satt där och åt och konverserade när det först kommer in två höga killar som beter sig efterblivet och konstigt de köper korv och cigg, sedan går de. Sedan tio minuter senare så kommer 4 killar inspringandes och skriker att det här är ett rån. Herr M, herr B-K och jag ställer oss bara upp med händerna i luften, B-K frågar vad vi ska göra och då får vi befallningen om att lägga oss ner på marken. Vi hör hur den unge expiditen blir misshandlad och hur de inte lyckas få tag i pengarna och tar istället cigg för högst 1000 kr. Kändes viktigt. Den unge expiditen ber oss stanna tills polisen kommer vilket vi gör och får bli förhörda osvosv. När allt är färdigt så går vi till busshållplatsen och väntar på våran buss Herr B-K och Herr M tycker det är otroligt roande att tacka mig för hela situationen. När vi sedan kommer till kulla så är det en timme kvar tills bussen går vi blir skitarga vi orkar inte mer, men då kommer Herr B-K's vän som vi tidigar på natten försökt få tag i av en ren slump såg han oss där.
Jag åkte sedan hem till Fru Cornelia och delade soffan med en fisande fru.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar